Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 9 februari 2020

D66 Doet! – Update!

Op 13 en 14 maart organiseert het Oranje Fonds opnieuw NL Doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds wil met deze actie laten zien hoe leuk het kan zijn iets voor een ander te doen. Overal in Nederland kun je allerlei leuke klussen doen, van gereedmaken van een speeltuin, vergroenen van de straat, tot het schoonmaken van een activiteiten ruimte of opknappen van een clubhuis.

D66 Heerenveen steunt deze actie. Leden van de D66 Fractie en steunfractie zullen dan ook deelnemen aan NL Doet en aan de slag gaan bij één van de aangemelde klussen in Heerenveen. Doe jij ook mee?

Vele handen maken licht werk. Op NLdoet.nl vind je allerlei leuke klussen, waar je aan kunt bijdragen. Heb je weinig tijd? Dat geeft niet, er zijn vele leuke klussen beschikbaar, waar je slechts enkele uurtjes tijd aan hoeft te besteden. Vind een leuke klus en meld je aan!

*Update*

In verband met maatregelen omtrent het Coronavirus, zijn de vrijwilligerswerkzaamheden van NL Doet uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum. Wanneer nieuwe data bekend worden, zullen we dit bekend maken. De leden van de D66 Fractie en steunfractie kijken er naar uit om alsnog zich voor NL Doet in te zetten.

Thema

Zorg voor jezelf en anderen

Vertrouw op de kracht van mensen

Lees meer