Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 juli 2019

Fractie lid Web expert

VACATURES

De fractie van D66 Heerenveen is per 1 september op zoek naar een fractie-assistent met focus op web. Een echte spin-in-het-web met politieke affiniteit en met focus op web en social media beheer. Als fractie-assistent ben je de rechterhand van onze raadsleden en ben je een belangrijke schakel in het effectief naar voren brengen van ons D66-geluid.

Fractie-assistent web
Je draagt bij aan het actief communiceren via web en social media. Je bent handig in verschillende social media en beleeft daar plezier aan. Je hebt een goed idee van effectieve (online) communicatie en bereid (pers)berichten voor namens de fractie.

Wij leren graag iemand kennen die
– Enthousiast is
– Flexibel inzetbaar is
– Goed is in de Nederlandse taal
– Leergierig is
– Affiniteit met het gedachtegoed van D66 heeft

Voorwaarden algemeen
Het betreffen functies op basis van vrijwilligheid. Er is dus geen sprake van een dienstverband. Deze functie vereist een inzet van ongeveer 4 á 5 uur per week, veelal in de avond. Wel bieden wij een vrijwilligersvergoeding van 80 euro per maand.

Contact
 Lijkt dit jou leuk? Mail ons dan vooral! Voor vragen kun je terecht bij Ojanne de Vries (o.devries@heerenveen.nl 06 1188 5067) en/of Rixt de Jong (fractie@d66heerenveen.nl).