Steun ons en help Nederland vooruit

Hans Koekoek

Raadslid

Mijn naam is Hans Koekkoek, 61 jaar geleden geboren in de mooie stad Groningen en sinds medio 2010 met veel plezier woonachtig in de “gouden plak” Heerenveen. Ik heb al 40 jaar verkering met Simmie, een diepfries uit Grou. Samen hebben we twee volwassen zonen.

Ik ben 35 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, in eerste instantie als leraar lo in basis-, speciaal en voortgezet onderwijs. Later andere dingen erbij gaan doen en mijn laatste betaalde baan was directeur van een vmbo-school. Momenteel ben ik lid van de gemeenteraad van Heerenveen, daarnaast ben ik karmaster bij Staf (Stichting amateurtoneel Friesland). In mijn vrije tijd speel ik toneel, loop ik (niet zo) hard en luister ik graag naar muziek. Ook staat er in de studeerkamer nog een drumstel, tot genoegen van onze buren………..

Het doel moet in deze raadsperiode zijn om Heerenveen door de financieel moeilijke tijden te loodsen zonder teveel afbreuk te doen aan het sociale gezicht van de gemeente. Zoveel mogelijk mensen moeten kunnen blijven meedoen in onze lokale samenleving.

Meer van Hans Koekoek