Steun ons en help Nederland vooruit

Peter Ramautarsing

Raadslid

Heerenveen

Hallo,

Ik ben Peter Ramautarsing. Sinds 1997 werk ik in Friesland en ook mijn eerste baan heb ik rond de jaren ’90 in Friesland gehad. Ik woon inmiddels al bijna 20 jaar met veel plezier in Friesland. Eerst in Leeuwarden, nu Heerenveen.

Mijn drive om in de gemeenteraad te zitten komt voort uit de behoefte de vraagstukken die in de samenleving te spelen in goede banen te leiden. Om een bijdrage te leveren. Ik zie daarbij een aantal grote lijnen:

  1. Verwijdering van de politiek van de samenleving
  2. Afgenomen tolerantie voor elkaar en de medemens
  3. Een heel dynamische samenleving, tegenover een starre overheid

Werk. Naast mijn politieke carrière werk als zelfstandig bestuurskundige en ondersteun gemeenten, samenwerkingsverbanden en semi-overheden. Daarbij focus ik op de grote lijnen en dito vraagstukken. Ook train ik raadsleden, in het vak dat voor een buitenstaander, toch iets aparts is.

Privé. Het belangrijkst zijn mijn twee prachtige kinderen, inmiddels 7 en 9 jaar, waarvan ik co-ouder ben. Dat betekent inderdaad dat ik gescheiden ben. Verder ben ik geïnspireerd door het boek “de voedselzandloper”, wat vooral betekent dat ik vaker voor mezelf kook dan men van mij zou verwachten en een beetje gezonder… 😉

Mijn achtergrond: geboren in het koninkrijk der Nederlanden. Roots Surinaams Hindoestaans.

 

 

 

Meer van Peter Ramautarsing