Steun ons en help Nederland vooruit

Stefan Melein

Fractieondersteuner

Heerenveen

Hallo, mijn naam is Stefan Melein, 24 jaar oud en net zo lang woonachtig in Heerenveen. Verder studeer ik op dit moment Europese Talen & Culturen aan de Universiteit in Groningen.

Van de middelbare school af aan heb ik altijd al een interesse in de politiek gehad, en richt ik graag waar dat kan mijn aandacht op wat er afspeelt op politiek niveau.

Ik heb mij sinds vorig jaar aangesloten bij D66 Heerenveen, omdat ik mijn kans zag om mijzelf dichter te brengen bij het bestuursproces, en dat mij een ontzettend interessante mogelijkheid leek. Ik hoop door, mijzelf in te zetten voor D66 als fractieondersteuner, ik veel op zal mogen steken, en een positieve impact te kunnen hebben.

Ik wil mij graag inzetten op het dichter bij brengen van de politiek naar de samenleving, en dan met name onder jongeren. Nog te vaak hebben mensen het gevoel dat de politiek namelijk te ver van hun af staat, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Met D66 hoop ik te laten zien dat de politiek helemaal niet altijd duffig en saai is, maar juist een ontzettend belangrijk middel om veranderingen die je graag zou willen zien, tot waarheid te maken.

Meer van Stefan Melein