Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 26 augustus 2018

Vacatures fractie-assistent politiek en fractie-assistent web

VACATURES

De fractie van D66 Heerenveen is per 1 september op zoek naar twee fractie-assistenten. Een echte spin-in-het-web met politieke affiniteit en een met focus op web en social media beheer. Als fractie-assistent ben je de rechterhand van onze raadsleden en ben je een belangrijke schakel in het effectief naar voren brengen van ons D66-geluid.

Fractie-assistent politiek
Je draagt bij aan de vergaderingen van de fractie. Je nodigt de fractie en geïnteresseerden uit voor de vergadering, stelt de agenda op en houdt de actie- en besluitenlijsten bij. Daarnaast ondersteun je raadsleden waar nodig organisatorisch en is er ruimte voor eigen invulling en inbreng.

Fractie-assistent web
Je draagt bij aan het actief communiceren via web en social media. Je bent handig in verschillende social media en beleeft daar plezier aan. Je hebt een goed idee van effectieve (online) communicatie en bereid (pers)berichten voor namens de fractie.

Wij leren graag iemand kennen die
– Enthousiast is
– Flexibel inzetbaar is
– Goed is in de Nederlandse taal
– Leergierig is
– Affiniteit met het gedachtegoed van D66 heeft

Voorwaarden algemeen
Het betreffen functies op basis van vrijwilligheid. Er is dus geen sprake van een dienstverband. Deze functies vereisen beide een inzet van ongeveer 4 á 5 uur per week, veelal in de avond. Wel bieden wij een vrijwilligersvergoeding van 80 euro per maand.

Contact
 Lijkt dit jou leuk? Mail ons dan voor 16 september! Voor vragen kun je terecht bij Ojanne de Vries (06 1188 5067) en/of Rixt de Jong (fractie@d66heerenveen.nl).